• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Inters plan for januar: Ud med Eriksen - og ind med disse to stjerner

Foto: Getty Images

Antonio Conte ønsker angiveligt at hente både Georginio Wijnaldum og Arkadiusz Milik til Inter.

Af gram

Inter har fået en undervældende start på sæsonen, og ifølge det italienske medie CalcioNews24 arbejder Milano-klubben allerede på at planlægge klubbens næste indkøb. 

Og mens Christian Eriksen er på vej ud af bagdøren, er der optræk til indkøb af to prominente navne. Det forlyder således, at Inter har kig på både Liverpool-hollænderen Georginio Wijnaldum og Napoli-angriberen Arkadiusz Milik.

Læs også: Inter-ikon forudser bittert scenarie for 'fremmedelementet' Eriksen

Forhandler med Napoli
Førsteprioriteten i Inter er angiveligt at få forstærket frontkæden, hvor Antonio Conte ønsker sig en fjerde angriber til at aflaste Romelu Lukaku, Lautaro Martinez og Alexis Sanchez. 

Og ifølge flere italienske medier, herunder Tuttosport, bevæger Miliks Inter-skifte sig tættere og tættere på i disse dage. Problemet er, at Napoli kræver 150 millioner kroner for polakken, der har kontraktudløb til sommer. 

Derudover er der altså Georginio Wijnaldum, der også har kontraktudløb til sommer. Ifølge flere italienske medier, herunder Calciomercato, er hollænderen en spiller, som Conte gerne vil have til Inter. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...