• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Italiensk storklub vil have fingrene i Liverpool-profil

Foto: Getty Images

Liverpools ejere er angiveligt åbne for at sælge en af klubbens profiler, der potentielt kan fortsætte karrieren i Serie A.

Af gram

Jordan Henderson har spillet for Liverpool i 10 år, men Merseyside-klubbens kaptajn kan nu være på vej væk fra Premier League. 

The Athletic reporterede tidligere på ugen, at klubber som Paris Saint-Germain og Atlético Madrid holder øje med Hendersons situation, idet midtbanespillerens fremtid i Liverpool angiveligt er uvis. Og nu forlyder det så, at der også er interesse fra Italien.

Klopp vil beholde Henderson
Således skriver den engelske avis Metro, at også Juventus holder øje med Jordan Hendersons situation, efter at midtbanespillerens dialog med Liverpool ikke har ledt til noget konkret. 

Jürgen Klopp er angiveligt opsat på at beholde Jordan Henderson, men Liverpools amerikanske ejere er angiveligt åben for et salg af den 31-årige kaptajn. 

Liverpool har denne sommer allerede mistet én midtbanespiller, Georginio Wijnaldum, der er skiftet til Paris Saint-Germain på en fri transfer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...