• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

- Jeg ved, at Mourinho er klar til at hente Eriksen tilbage

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske transfer-ekspert Gianluca Di Marzio er José Mourinho klar til at hente Christian Eriksen tilbage til Tottenham på en lejeaftale.

Af gram

Christian Eriksen har i de seneste uger været rygtet til et to-cifret antal klubber, men der er visse potentielle destinationer, der går igen i flere fremtrædende medier (først og fremmest Paris Saint-Germain). 

Torsdag spekulerede den italienske avis La Gazzetta dello Sport så i, at Eriksen kan være på vej tilbage til Tottenham, hvis Dele Alli rykker til Paris Saint-Germain, da London-klubben, på grund af skader, er lidt tyndt besat på den offensive midtbane. 

Læs også: - Er Eriksen på vej hjem?

Eriksens løn er et problem
Og ifølge transfer-eksperten Gianluca Di Marzio, der for et par dage siden afviste rygterne om et Eriksen-skifte til Paris Saint-Germain, er en Tottenham-retur en reel mulighed for Christian Eriksen. 

- Hvad Eriksen angår, så er der ikke noget vigtigt nyt. Der har været snak om en udlejning til Tottenham. Jeg ved, at Mourinho vil være klar til at tage ham tilbage. Men der er en væsentlig forhindring. Han tjener mere nu, end han gjorde, da han spillede i Premier League. Til dato er det stadig bare en idé. Lad os se i slutningen af januar, hvor Inter måske vil blive en del af snakken, lyder det ifølge Sky Sport fra Di Marzio. 

Også mediet Tuttomercatoweb peger på, at Christian Eriksen kan rykke tilbage til Tottenham på en lejeaftale, hvis Dele Alli ryger til Paris Saint-Germain. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...