• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Juventus-brasilianer meldes på vej til engelsk klub

Foto: Getty Images

Den portugisiske superagent Jorge Mendes arbejder angiveligt på at få Juventus-fløjen Douglas Costa til Premier League-klubben Wolverhampton.

Af gram

Wolverhampton sluttede på syvendepladsen i Premier League i sidste sæson, men noget tyder på, at man har ambitioner om mere i denne sæson.

I dette vindue har Wolverhampton således allerede brugt knap 600 millioner kroner på forstærkninger. Og nu reporterer det italienske medie Tuttosport, at Wolverhampton også vil handle i Juventus. 

Læs også: Barcelona bekræfter: Sælger portugiser til engelsk klub

Har Mendes som agent
Tuttosport skriver således, at den brasilianske landsholdsfløj Douglas Costa kan være på vej til Wolverhampton, der har en stor koloni af portugisiske spillere. Douglas Costas agent er den portugisiske superagent Jorge Mendes, der blandt andet er agent for Cristiano Ronaldo. Mendes er også agent for Nelson Semedo, der onsdag skiftede fra Barcelona til Wolverhampton. 

Wolverhampton solgte i weekenden Diogo Jota til Liverpool for 335 millioner kroner, og dermed er der altså penge til at hente forstærkninger for. Udover Nelson Semedo har Wolverhampton også hentet den unge angriber Fabio Silva i FC Porto, samt midterforsvareren Marçal i Lyon. 

Ifølge Tuttosport kigger Juventus på folk som Federico Chiesa og Stephan El Shaarawy som mulige afløsere for den 30-årige Douglas Costa, der har spillet i Juventus siden skiftet fra Bayern München i 2017.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...