• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Juventus med klar besked til Ronaldo efter møde

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldos agent har netop afsluttet et møde med Juventus-ledelsen, og i skrivende stund ser det ikke ud til, at portugiseren rykker til Manchester City.

Af gram

Cristiano Ronaldo har i de seneste dage presset på for at komme til Manchester City, men i skrivende stund ser det ikke ud til, at portugiseren får sit ønske opfyldt. 

Således skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport nu, at mødet mellem Juventus-ledelsen og Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, netop er slut. Og mødet har ikke bragt skiftet tættere på at blive realiseret, forlyder det.

- Mødet med Mendes er slut: Der er intet bud på Ronaldo. Og Juventus ønsker ikke at vente længere, skriver La Gazzetta dello Sport således. 

Juventus har mistet tålmodigheden
Ifølge La Gazzetta dello Sport var det Juventus' CEO Maurizio Arrivabene, vice-præsident Pavel Nedved og sportsdirektør Federico Cherubini, der mødtes med Jorge Mendes for at tale om Cristiano Ronaldos situation. 

- Mødet, som varede i omtrent halvanden time, resulterede ikke i nævneværdige fremskridt. Mendes fortalte om interessen fra PSG og City, men kunne ikke præsentere nogen konkrete bud. På den baggrund slog Juventus-ledelsen fast, at klubbens intention er at få afsluttet denne affære hurtigst muligt. Klubben ønsker ikke passivt at afvente andre folks beslutninger, lyder det således fra La Gazzetta dello Sport. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport forventer Juventus-cheftræner Massimiliano Allegri nu at spille med Cristiano Ronaldo fra start i lørdagens ligakamp mod Empoli. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.