• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Juventus og Barcelona pønser på ny stor byttehandel

Foto: Getty Images

Ousmane Dembélé er uønsket i Barcelona, og franskmanden kan nu være på vej til Serie A.

Af gram

Barcelona og Juventus indgik i sommer en byttehandel, der sendte Miralem Pjanic til Spanien, mens Arthur Melo rykkede til Italien.

Og ifølge det italienske medie Tuttosport pønser de to storklubber nu på at indgå en ny byttehandel. 

Læs også: Afviste United: Uønsket Barça-stjerne er åben for skifte til denne klub

Afviste Juventus-skifte
Tuttosport skriver således, at Juventus er meget interesseret i Ousmane Dembélé, der i løbet af transfervinduets sidste dage afviste at skifte til Manchester United. 

Ifølge Tuttosport håbede Ousmane Dembélé indtil det sidste på, at han kunne rykke til Torino som del af en byttehandel, der skulle sende Douglas Costa til Barcelona. Brasilianeren endte dog i stedet i Bayern München på et lejeophold. 

Tuttosport skriver, at den 23-årige Ousmane Dembélé ingen intentioner har om at forlænge sin kontrakt med Barcelona, som løber indtil 2022. Franskmandens ønske er i stedet at fortsætte karrieren i Juventus, forlyder det.

Uønsket i Barcelona
Og i Barcelona tyder alt da også på, at man er desperate efter at komme af med Ousmane Dembélé, der har været skadesplaget og desuden har haft disciplinære problemer. Tidligere på ugen reporterede den spanske avis Diario AS således, at Barcelona-ledelsen er 'rasende' over, at Dembélé nægtede at acceptere et skifte til Manchester United. Franskmanden beslutning betød nemlig, at Barcelona ikke havde råd til at hente Memphis Depay. 

Ifølge Tuttosport vil Juventus tilbyde kantspilleren Federico Bernardeschi til Barcelona i en form for byttehandel, hvor italienerne nok skal smide en del penge med i handlen, hvis catalanerne skal sige god for den idé. Barcelona betalte således 970 millioner kroner for Dembélé, da de hentede franskmanden i Dortmund i 2017. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...