• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Juventus vil hente utilpasset stjerne i Barcelona

Foto: Getty Images

Meget tyder på, at en byttehandel mellem Juventus og Barcelona er under opsejling. Italienerne så angiveligt gerne, at Frenkie de Jong blev en del af den, hvilket spanierne dog har afvist.

Af gram

Frenkie de Jong anses for at være en af de bedste unge spillere i verden, men hollænderens første sæson i Barcelona er ikke gået helt som ønsket.

Barcelona er således blevet anklaget for at bruge Frenkie de Jong på en forkert position. Både Ajax-cheftræner Erik ten Hag, den hollandske landstræner Ronald Koeman og den tidligere Barcelona-træner Louis van Gaal har således luftet denne kritik. 

Læs også: Hollandsk landstræner udpeger Barcelonas to største problemer

Og i den spanske presse anser man det som en reel risiko, at Frenkie de Jong kan ende som et flop i stil med Philippe Coutinho.

Blev afvist
Der har i den seneste tid været en del rygter om diverse byttehandler mellem Barcelona og Juventus, særligt med fokus på Miralem Pjanic, Ivan Rakitic, Arturo Vidal og Arthur.

Men ifølge den spanske avis Sport har Juventus også forhørt sig om muligheden for at hente Frenkie de Jong. Katalanerne afviste dog denne mulighed, forlød det.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...