• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kædet sammen med storklub: Hazard kan følge med Zidane ud af Real Madrid

Foto: Getty Images

Eden Hazard har skuffet stort i Real Madrid, og den tidligere Chelsea-stjerne kan angiveligt forlade den spanske storklub allerede til sommer.

Af gram

Eden Hazards ophold i Real Madrid har indtil videre været én lang nedtur, og der bliver nu spekuleret i, om belgieren kan være på vej væk fra den spanske storklub inden længe. 

Ifølge The Transfer Window Podcast kan Hazard således være på vej tilbage til engelsk fodbold til sommer. Her peger man således på, at Real Madrid er meget opsat på at få råd til Kylian Mbappé. Og her vil et salg af Hazard nok blive nødvendigt, hvis det skal være realistisk at få fat i franskmanden. 

Læs også: Hazard er fortabt: - En skam at se, at han er helt ugenkendelig

Kan blive del af Mbappé-handel
Zinedine Zidane har holdt hånden over den storskuffende Eden Hazard indtil videre, men den franske træner kan meget vel være færdig i den spanske storklub til sommer, efter den seneste tids skuffende resultater. Og dermed kan der altså blive åbnet for, at Hazard også kan forlade den spanske hovedstad. 

The Transfer Window Podcast peger på, at Real Madrid muligvis også kan forsøge at sende Eden Hazard til Paris Saint-Germain, som en del af en aftale, der sender Mbappé den anden vej. Parisernes sportsdirektør, Leonardo, udtalte for nyligt, at klubben 'ikke vil tigge' Mbappé og Neymar om at forlænge deres aftaler, der udløber næste år. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...