• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kæmpe krise i Paris: - Bliv ikke overrasket, hvis Pochettino bliver fyret

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain ser ud til at slutte på andenpladsen i Ligue 1 i denne sæson, og ifølge den tidligere Marseille-spiller Tony Cascarino kan det bestemt ikke udelukkes, at pariserne nu vælger at fyre Mauricio Pochettino.

Af gram

Mauricio Pochettino ser ud til at slutte sin første sæson i Paris Saint-Germain på ganske skuffende vis, efter at pariserne søndag spillede 1-1 mod Rennes. 

Og måske bliver argentinerens første sæson i Paris også hans sidste. Ifølge talkSPORT-værten Tony Cascarino bør Pochettino således ikke føle sig specielt sikker på sit job, selvom han blev ansat så sent som i januar. 

Fyring er ikke utænkelig
Lille besejrede fredag Lens med 3-0, og med to spillerunder er situationen nu den, at Christophe Galtiers tropper kan nøjes med fire point i de sidste to spillerunder og stadig blive franske mestre. Og ifølge Tony Cascarino, der selv spillede for Marseille sin aktive karriere, er Mauricio Pochettino derfor under maksimalt pres nu.

- Hvis de ikke vinder ligaen... og med tanke på den måde, de blev slået ud af Champions League, med sammenlagt 4-1, så kan PSG sagtens finde på at fyre Pochettino, lyder det således fra Cascarino.

- Der har været andre trænere i PSG, som har vundet ting og stadig er blevet fyret. Så man skal ikke blive overrasket, hvis Pochettino bliver fyret i PSG... især, hvis Lille vinder ligaen.

- Hvis Lille vinder Ligue 1, så er det værre, end da Leicester vandt Premier League. Det er et meget mindre hold. Lille er kun den andenstørste klub i det område. Lens er en langt større klub i det nordøstlige Frankrig. Det vil svare til, at Sunderland vandt ligaen for næsen af Manchester City.

- Det vil være et kæmpe chok for fransk fodbold, hvis Lille bliver mestre. Der er selvfølgelig andre klubber, der har gjort det. Montpellier gjorde det for nogle år siden, men budgettet kan kan ikke sammenlignes med PSGs. Pochettino har kun været der siden januar, men PSG har tabt syv kampe i løbet af den tid. Han blev hentet ind for at gøre det, som Thomas Tuchel blev hentet ind for: Bliv ved med at vinde ligaen og kom tættere på at vinde Champions League. Pochettino formåede ingen af delene. 

Neymar bragte Paris Saint-Germain foran i søndagens udekamp mod Rennes, men Sehrou Guirassy fik udlignet i anden halvleg. Siden 2012/13-sæsonen er det kun Monaco, der har formået at bryde Paris Saint-Germains i Ligue 1. Monaco blev således franske mestre i 2016/17-sæsonen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...