• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kæmpe skadeskrise: Nu vil Liverpool hente endnu en Bayern-profil

Foto: Getty Images

Liverpool har store skadesproblemer i defensiven, og nu vil de engelske mestre angiveligt forsøge at hente Bayern Münchens David Alaba.

Af gram

I Liverpool sidder midterforsvarerne Virgil van Dijk og Joel Matip ude med skader, og derfor valgte Jürgen Klopp i tirsdagens Champions League-opgør mod FC Midtjylland at bruge midtbanespilleren Fabinho i midterforsvaret.

Efter en halv times spil måtte brasilianeren dog også udgå med en skade, og dermed er situationen ved at spidse til for Liverpool.

Læs også: Har hyret bodyguards: Everton-målmand truet på livet efter Van Dijk-skade

Forhandlingerne er brudt sammen
I Bayern München har man samtidig svært ved at blive enige med forsvarsprofilen David Alaba om en ny kontrakt. Østrigeren har kontraktudløb til sommer, og tirsdag reporterede Bild, at forhandlingerne mellem Bayern München og David Alaba igen er brudt sammen.

Og ifølge Football Insider vil Liverpool nu forsøge at hente David Alaba, når transfervinduet åbner igen om to måneder. Østrigerens navn står således på Liverpools blok, og dermed kan de engelske mestre igen snuppe en af Champions League-vindernes profiler. I sommer hentede Merseyside-klubben således den spanske midtbanespiller i Thiago Alcantara i Bayern München. 

David Alaba har tidligere i karrieren spillet både venstre back og defensiv midtbanespiller, men østrigeren har i de seneste år spillet som midterforsvarer for Bayern München. 

Virgil van Dijk forventes at misse det meste af den indeværende sæson, og derfor har Liverpool altså brug for en defensiv forstærkning til januar. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...