• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kan ryge til England: Barça-spiller vil kun skifte til én klub

Foto: Getty Images

Barcelonas Sergi Roberto er ikke fast mand på Camp Nou, og spanieren kan efter denne sæson være på vej til Manchester City, forlyder det nu.

Af gram

Sergi Roberto tilhører i Barcelona den såkaldte anfører-gruppe med Lionel Messi, Gerard Piqué og Sergio Busquets, men den 28-årige spanier er i modsætning til de andre spillere ikke en sikker mand i startopstillingen. 

Og ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er der en mulighed for, at Sergi Roberto forlader Barcelona til sommer. Således forlyder det, at Roberto kun vil skifte til én klub, hvis han forlade Barcelona. Og det er Manchester City, hvor hans tidligere chef, Pep Guardiola, som bekendt er cheftræner. 

Læs også: Barça-spiller meldes på vej tilbage til sin gamle klub

Beundret af Guardiola
Det forlyder, at Barcelona er villige til at sælge Roberto, der typisk konkurrerer med Nelson Semedo på højrebackpositionen. Roberto bruges dog også jævnligt på midtbanen. 

Manchester City har endn ikke kontaktet Barcelona vedrørende en transfer, men Pep Guardiola er angiveligt en beundrer af Sergi Roberto.

Sergi Roberto, der ankom til Barcelonas ungdomsakademi som 14-årig, fik sin Barcelona-debut under Pep Guardiola i 2010.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...