• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kan rykke til England: Bayern er frustrerede over stjernes voldsomme lønkrav

Foto: Getty Images

Bayern München kan ende med at sælge Kingsley Coman, fordi de tyske mestre angiveligt er meget uforstående overfor franskmandens lønkrav.

Af gram

Pini Zahavi er næppe en særligt vellidt person på ledelsesgangene i Bayern München. 

Den israelske superagent har for nyligt hjulpet med at sikre David Alaba en gigantisk kontrakt i Real Madrid, som har hentet østrigeren gratis i Bayern München.

Og ifølge det tyske medie Sport Bild kan Zahavi nu også være ved at sende Kingsley Coman væk fra Allianz Arena. 

Vil have voldsom løn
Således reporterer Sport Bild, at forhandlingerne om en forlængelse er brudt ned, selvom Bayern München ønsker at beholde Coman, der har kontraktudløb i 2023.

Problemet er således, at Bayern München ikke er glade for det lønkrav, som Comans lejr har fremsat. Den 24-årige kantspiller, der i sidste sæson scorede sejrsmålet i Champions League-finalen, vil således angiveligt have en årsløn på 150 millioner kroner. Coman vil i det tilfælde blive en af de bedst betalte spillere i Bayern Münchens trup.

Coman-lejren peger angiveligt på Leroy Sanés løn (som angiveligt ligger omkring 135 millioner kroner årligt) som et argument for, at Coman fortjener en klækkelig lønforhøjelse. Pini Zahavi har efter sigende gjort engelske klubber opmærksom på, at Coman nu kan ende med at blive solgt.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...