• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kan sagtens se englænder i Real Madrid: - Han er på niveau med Lewandowski

Foto: Getty Images

Tammy Abraham får ikke den store spilletid i Chelsea, men englænderen er på niveau med folk som Robert Lewandowski og Karim Benzema. Sådan lyder det nu fra Simon Jordan.

Af gram

Efter Thomas Tuchels ankomst på Stamford Bridge har det været småt med spilletid for Tammy Abraham, der slet ikke var udtaget til weekendens 0-0-kamp mod Manchester United. 

Den 23-årige engelske landsholdsspiller blev tidligere på ugen rygtet til West Ham, idet Chelsea efter sigende ønsker at gøre plads til Erling Haaland, som klubejer Roman Abramovich angiveligt ønsker at hente til London. 

Kan sagtens spille for Real Madrid
Ifølge talkSPORT-eksperten Simon Jordan vil det dog være en alvorlig fejl af Chelsea, hvis man skiller sig af med Tammy Abraham.

- Som fodboldspiller og som talent er han en top seks-spiller. Jeg mener ikke, at han kun bør blive anset som en mulighed for Chelsea. Knægten har to år tilbage af sin kontrakt. Chelsea går en udfordrende tid i møde, for Tammy Abraham er fremtidens spiller. Og du er nødt til at håndtere din fremtid korrekt, lyder det således fra Jordan.

- Hvis ikke, så vil knægten snart befinde sig i det sidste år af hans kontrakt, hvor kan kan afvente muligheden for et transferfrit skifte, hvor han selv kan styre tingenes gang. Og jeg tror ikke nødvendigvis, at han kun tænker på Premier League. Der er folk som Benzema og Lewandowski, der snart har kontraktudløb. Han spiller på det samme niveau som dem. Så god er han. Jeg kunne godt se ham i Madrid og den slags steder

De fleste engelske klubber vil være interesseret
Den tidligere engelske landsholdsspiller Trevor Sinclair er enig i, at Tammy Abraham sagtens kan rykke videre til en bedre klub end Chelsea. 

- Jeg er kæmpe fan af ham. Han er en trussel, og han er en hurtig. Hans kombinationsspil er fremragende, og han er selvfølgelig en stor fyr. Han scorer mål. Hvis du ser på topklubberne i Premier League, så vil der være mange af dem, der vil være interesseret i ham. I mine øjne ville hold som Manchester City, Manchester United, Arsenal, Leicester og West Ham være interesseret i ham, lyder det således fra Sinclair.

Tammy Abraham har i Chelsea mistet sin startplads til Olivier Giroud, der i den seneste uges tid er startet inde mod både Atlético Madrid og Manchester United. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...