• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kan være færdig i Chelsea: Rasende Lampard i sammenstød med profil

Foto: Getty Images

Chelsea var i weekenden i store problemer i udekampen mod West Bromwich, og efter kampen blev Marcos Alonso overfuset af en rødglødende Frank Lampard.

Af gram

Marcos Alonso ligner en mand, der snart kan være i Chelsea. 

Således skriver The Athletic, at den 29-årige venstreback lørdag blev overfuset af en rasende Frank Lampard foran resten af Chelsea-truppen. 

Læs også: Færdig på Stamford Bridge: Sådan vil Chelsea komme af med dyrt kæmpeflop

Årsagen til Lampards vrede var, at Alonso valgte at gå direkte ud i spillerbussen, da han blev udskiftet i pausen af udekampen mod West Bromwich, hvor Chelsea var bagud med 3-0. Også Mateo Kovacic blev taget ud i pausen, men kroaten satte sig på bænken, som det forventes af udskiftede spillere.

Vredere end nogensinde før
The Athletic skriver, at Chelsea-staben var overraskede over at se Alonso i spillerbussen, især i disse tider, hvor der hersker strenge Covid-19-protokoller. 

Frank Lampard blev da også rasende, da han efter kampen fandt ud af, at Alonso havde sat sig ud i spillerbussen. En kilde, som The Athletic har talt med, har beskrevet Lampard som 'vredere end jeg nogensinde har set ham før'.

Hård kritik fra Lampard
Efter kampen mod West Bromwich, hvor Chelsea formåede at få 3-3, var Frank Lampard da også ude med riven efter Marcos Alonso. Ifølge Lampard begik Chelsea således 'åbenlyse fejl' i defensiven.

- Ved det første mål header Marcos bolden ind på midten af banen, så de får en omstilling. Og ved det tredje mål, på hjørnesparket, mister Marcos sin mand. En åbenlys fejl. 

- Man kan holde så mange møder, man har lyst til... men hvis man insisterer på at lave den slags fejl, så giver man sig selv et bjerg, der skal bestiges. 

Kan være færdig
Ifølge en af de kilder, som The Athletic har talt med, var Frank Lampard så rasende på Alonso, at det 'vil være overraskende, hvis han nogensinde spiller for Chelsea igen'.

Marcos Alonsos situation i Chelsea ser da generelt heller ikke lys ud, efter at Chelsea i sommer hentede venstrebacken Ben Chilwell i Leicester for over 400 millioner kroner. Chilwell har dog været skadet i sæsonstarten.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...