• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Klopp vil hente offensiv West Ham-profil til Liverpool

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp har udset sig en West Ham-spiller, som tyskeren meget gerne vil hente til Anfield.

Af gram

Jarrod Bowen skiftede sidste år fra Hull til West Ham, men allerede efter halvanden sæson i London-klubben kan den 24-årige kantspiller nu være på vej videre.

Således skriver The Athletic, at Bowen er en spiller, som Liverpool pønser på at hente, idet Merseyside-klubben ønsker at styrke offensiven.

Skal af med Shaqiri
Jarrod Bowen scorede i sidste sæson otte Premier League-mål for West Ham, og Liverpool er altså interesserede i hente kantspilleren, hvis man får held med at afskibe Xherdan Shaqiri og Divock Origi. Førstnævnte kan angiveligt være på vej til Lazio, forlyder det.

Ifølge The Athletic anser Liverpool Jarrod Bowen for at være en spiller med et 'kæmpestort potentiale', som vil kunne øge konkurrencen på de offensive positioner. 

Ifølge The Athletic betalte West Ham op imod 185 millioner kroner for Bowen, da London-klubben hentede fløjen j Hereford United i januar 2020.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...