• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Klub vil lokke Juventus-stjerne væk: Kan blive holdkammerat med sin bror

Foto: Getty Images

Gonzalo Higuain er angiveligt et emne i både River Plate og MLS-klubben DC United. Den argentinske klub kan dog få svært ved at betale angriberens løn.

Af gram

Gonzalo Higauin har igennem et stykke tid været rygtet væk fra Juventus, og nu kædes argentineren sammen med MLS-klubben DC United.

Det er det italienske medie Calciomercato, der reporterer, at den 32-årige Higuain altså kan være på vej væk fra de italienske mestre.

Læs også: Juventus vil lade sig inspirere af Zlatan-coronatest

Argentinsk storklub også interesseret
I DC United leder man efter en ny stjerne, efter at Wayne Rooney forlod Washington DC til fordel for Championship-klubben Derby.

Gonzalo Higuain er netop vendt tilbage til Torino efter et længere ophold med sin familie i Buenos Aires. Også den argentinske klub River Plate er angiveligt interesseret i Gonzalo Higuain, men angriberens årsløn på 50 millioner kroner kan blive et problem.

DC United har en fordel i forhold til River Plate, idet MLS-klubben allerede råder over Gonzalo Higuains bror, midtbanespilleren Federico Higuain.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...