• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Klubløs Cavani tæt på storklub

Foto: Getty Images

Edinson Cavani leder efter en ny arbejdsgiver, og den rutinerede angriber er angiveligt opsat på at komme til Barcelona.

Af gram

Edinson Cavanis kontrakt med Paris Saint-Germain udløb den 30. juni, og den 33-årige angriber har stadig ikke endnu fundet en ny klub. 

Og ifølge den spanske avis Diario Sport er Edinson Cavani opsat på at fortsætte karrieren i Barcelona, der i disse dage er på jagt efter en ny angriber. 

Læs også: Kontroversielt: Messi beholder vigtig rolle trods exit-rygter

Har ikke mange penge
Luis Suárez indgår angiveligt ikke i Ronald Koemans planer, og Barcelona leder således efter en ny angriber i dette transfervindue. Catalanerne har dog ikke store summer til rådighed, hvorfor en gratis Cavani kan være en interessant mulighed. 

Barcelonas førsteprioritet var Inter-stjernen Lautaro Martinez, men på grund af coronapandemien har man været nødt til at droppe jagten på argentineren. I de seneste uger er Memphis Depay blevet rygtet til Barcelona, men spørgsmålet er, om Barcelona vælger at gå efter den gratis Cavani i stedet.

Edinson Cavani scorede i sine syv år i Paris Saint-Germain i alt 200 mål for den franske storklub. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...