• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Premier League-bomber har afvist Barça: Vil hellere forlænge

Foto: Getty Images

Arsenal-kaptajnen Pierre-Emerick Aubameyang har angiveligt afvist et skifte til Barcelona, fordi angriberen ønsker at forblive i London-klubben.

Af gram

Arsenal sluttede som nummer otte i Premier League-tabellen i sidste sæson, men London-klubbens kaptajn og store stjerne, Pierre-Emerick Aubameyang har angiveligt valgt at afvise et skifte til Barcelona, for i stedet at blive på Emirates Stadium.

Sådan lyder det fra The Guardian-journalisten Fabrizio Romano, der på Twitter skriver, at Aubameyang har afvist to klubber, for i stedet at blive i Arsenal. Og en af disse klubber var altså Barcelona, der nu i stedet har valgt at gå efter Lyon-kaptajnen Memphis Depay.

Læs også: Tidligere Manchester United-spiller får fire-årig kontrakt i Barcelona

Scorede i weekenden
Pierre-Emerick Aubameyang har scoret 72 mål i 111 kampe for Arsenal, og ifølge Romano bliver det meget snart meldt ud, at gaboneseren har forlænget med London-klubben. 

Aubameyang scorede lørdag en enkelt gang, da Arsenal på udebane slog Fulham med 3-0. 

Den 31-årige målrævs nuværende kontrakt med Arsenal udløber til næste sommer, men heldgvis for Arsenals fans er angriberen altså tilsyneladende glad for at være i klubben.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...