• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koemans besked til Suárez: Du indgår ikke i mine planer

Foto: Getty Images

Den nye Barcelona-cheftræner Ronald Koeman har nu angiveligt informeret Luis Suárez om, at angriberen ikke har en rolle i klubben i næste sæson.

Af gram

Luis Suárez er en af de Barcelona-profiler, der er blevet rygtet væk fra den catalanske storklub efter det historiske 8-2-nederlag til Bayern München, og uruguayaneren er blevet kædet sammen med et skifte til Ajax

Og ifølge den catalanske radiokanal RAC1 har Barcelonas nye cheftræner, Ronald Koeman, nu informeret Suárez om, at han ikke indgår i planerne for næste sæson. 

Læs også: Ekspert: Suárez kan ryge til Ajax som del af stor byttehandel

Fik opkald mandag
Koeman ringede angiveligt til Suárez mandag, hvor den 33-årige angriber fik den ærgerlige nyhed om, at han ikke har en rolle på holdet i næste sæson. Der er tale om den første store Barcelona-profil, som Koeman har valgt at give kniven, efter sin ansættelse i sidste uge.

Andre aldrende profiler som Sergio Busquets, Jordi Alba og Gerard Piqué er angiveligt også i fare for at ryge i svinget

Ifølge den spanske avis Marca har Ronald Koeman påbegyndt arbejdet med 'en omfattende omstrukturering af førsteholdstruppen'. Der er tale om en stor afsked, idet Luis Suárez har været en af de bedste angribere i Barcelonas historie, og derudover er uruguayaneren rent privat også gode venner med Lionel Messi.

Så sent som i weekenden slog Luis Suárez fast, at han ikke havde hørt noget fra Barcelonas ledelse, og uruguayaneren slog fast, at det ville være rart at blive informeret, hvis klubben planlagde at sælge ham. Mandag fik angriberen så det opkald, der forseglede hans skæbne i Barcelona. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...