• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koemans indkøbsliste: Vil hente disse fire spillere til Barcelona

Foto: Getty Images

Ronald Koeman har bedt Barcelona-ledelsen om at hente tre hollandske landsholdsspillere til Camp Nou.

Af gram

Ronald Koeman har overtaget styringen i Barcelona, og ifølge flere spanske medier har hollænderen lagt en hård stil for dagen i den catalanske klub.

Ifølge avisen Diario Sport har Koeman således nedfældet sine '10 bud', som stjernerne skal efterleve og forstå. Det første bud er, at der bliver tale om et meritokrati i Barcelona i næste sæson. Ingen spillere er garanteret en plads i startopstillingen ud fra deres navn og fortid. Startpladserne går til dem, der har fortjent dem. Koeman har samtidig besluttet, at Barcelona fra nu af kommer til at benytte en 4-2-3-1-formation.

Læs også: Koemans store systemskifte: Messi skal spille centralt og Fati bliver starter

Derudover kommer Koeman også til at prioritere hård fysisk træning og et system med et højt og intenst pres. Dermed er det slut med de afslappede træningssessioner i Barcelona

Depay i stedet for Martinez
Ronald Koeman har endnu ikke hentet sin første forstærkning, men ifølge den spanske avis Marca har hollænderen afleveret en indkøbsliste til Barcelona-ledelsen. Der er tale om en liste, der inkluderer fire spillere. To forsvarsspillere, en midtbanespiller og en angriber. Tre af disse er spillere, som Ronald Koeman har et indgående kendskab til fra sin tid som hollandsk landstræner.

Barcelona-ledelsen har længe jagtet Inter-angriberen Lautaro Martinez, men italienerne vil ikke sælge, og catalanerne har ikke råd til at betale argentinerens frikøbsklausul. Derfor har Koeman bedt om at få Lyons hollandske angriber Memphis Depay, som nærmer sig kontraktudløb og derfor kan hentes for en overskuelig sum. Depay kan bruges både på toppen og på venstrekanten.

Vil hente hollænder i Inter
Barcelona indkasserede otte mål i catalanernes seneste kamp, ydmygelsen mod Bayern München i Champions League, så Ronald Koeman er klar over, at Barcelonas defensiv har brug for at blive forstærket. Koeman vil gerne have fingrene i Manchester Citys Eric Garcia, der også har kontraktudløb næste sommer. Problemet er, at englænderne kræver 170 millioner kroner for ham i dette transfervindue. 

Ronald Koeman har derfor foreslået et alternativ til Garcia, som Barcelona måske kan få fingrene i nu og her. Og igen har Koeman valgt at pege på en landsmand, nemlig Inter-forsvareren Stefan de Vrij. 

Derudover ønsker Ronald Koeman at hente en midtbanemakker til Frenkie de Jong, som den unge hollænder kender fra landsholdet, nemlig Liverpools rutinerede midtbanemotor, Georginio Wijnaldum. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...