• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kørt træt i Madrid: Zidane meldes på vej til storklub

Foto: Getty Images

Zinedine Zidane pønser angiveligt på at trække stikket i Real Madrid, og Juventus er efter sigende meget interesserede i at hente franskmanden ind som ny cheftræner.

Af gram

For 20 år siden rykkede Zinedine Zidane fra Juventus til Real Madrid, og til sommer kan den 48-årige franskmand så foretage skiftet i den modsatte retning. 

Sådan lyder det fra det italienske medie Tuttosport, der skriver, at Juventus drømmer om at hente Zidane ind som ny cheftræner. 

Kan vælge at stoppe i Madrid
Efter onsdagens Champions League-exit mod Chelsea reporterede Goal, at flere Real Madrid-spillere frygter, at Zidane vælger at træde tilbage efter denne sæson, da franskmanden er træt af tingenes tilstand i Madrid. 

Det franske landshold og Juventus ligner de to bedste bud på Zidanes næste destination, og sidstnævnte skal formentlig have fundet en ny cheftræner efter Andrea Pirlos katastrofale debutsæson. Og Tuttosport udpeger altså Zidane som 'det mest spændende alternativ til Allegri', der igennem længere tid har været rygtet tilbage til Juventus.

Tilbage i april flirtede Zinedine Zidane med muligheden for en retur til Juventus, hvor franskmanden spillede fra 1996 til 2001. Ifølge Tuttusport er Napolis Gennaro Gattuso også en mulighed som Pirlos afløser i Juventus. 

Læs også: Brug for nye kræfter: Galactico-revolution på vej i Madrid

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...