• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Storklub vil indgå kreativ Haaland-aftale med Dortmund

Foto: Getty Images

Chelsea er angiveligt meget opsatte på at sikre sig Erling Haalands underskrift denne sommer, inden Europas øvrige storklubber får deres økonomi tilbage på ret køl. For at få en aftale i hus er London-klubben således angiveligt parat til at lade Dortmund beholde Haaland i 2021/22-sæsonen.

Af gram

Egentligt var det forventet, at sommeren ikke ville byde på voldsomt mange transferrygter om Erling Haaland. 

Nordmandens nuværende arbejdsgiver, Dortmund, har således gjort det ganske klart, at man ikke er specielt interesseret i en transfer. Det er dog et standpunkt, der formentligt kan ændre sig hurtigt, hvis bare buddet er højt nok. Og mandag reporterede den engelske avis The Telegraph så, at Chelsea ikke er blevet skræmt af Haalands prisskilt på over 1,3 milliarder kroner. 

Ifølge avisen undersøger Chelsea således i øjeblikket, hvorvidt det reelt er muligt at hente Erling Haaland denne sommer. 

Vil væbne sig med tålmodighed
Og tirsdag har The Telegraph så bragt en opfølgning på mandagens historie, hvor avisen skriver, at Chelsea også er interesseret i en løsning, hvor London-klubben køber Erling Haaland denne sommer, men at skiftet først træder i kraft næste sommer. 

På den måde sikrer Chelsea sig således Haalands signatur for næsen af alle de andre interesserede storklubber, mens Dortmund får glæde af den norske bomber i en sæson mere. 

Kun tre klubber har råd
Ifølge The Telegraph er det en idé, som Chelsea overvejer, fordi der i øjeblikket ikke er mange andre interessante topangribere på markedet. Haaland vil koste over 1,3 milliarder kroner denne sommer, mens nordmanden angiveligt har en frikøbsklausul i 2022, der betyder, at han kan hentes for mellem 560 og og 740 millioner kroner næste sommer. 

Ifølge The Telegraph er det kun Chelsea, Manchester City og Manchester United, der har råd til at hente Erling Haaland denne sommer. Real Madrid håber på, at nordmanden tager et år mere i Dortmund, så man kan byde på ham næste sommer. Og det har altså fået Chelsea til at arbejde på en aftale, så man får papir på Haaland, inden andre storklubber får styr på økonomien igen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...