• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Konkurrence til Delaney: Dortmund henter tysk landsholdsspiller

Foto: Getty Images

Danske Thomas Delaney kan se frem til øget konkurrence på midtbanepladserne i Dortmund, når han vender tilbage efter sin skadespause. Tyskerne er således nået til enighed med Juventus om et køb af Emre Can.

Af gram

Thomas Delaney har siddet ude med en skade i længere tid, og danskeren har derfor ikke været i aktion for Dortmund siden oktober.

Og nu ser det ud til, at danskeren kan se frem til øget konkurrence på den centrale midtbane, når han vender tilbage efter sin skade.

Læs også: Dortmund-fænomen lever sit liv efter speciel filosofi

Fik afvist to bud
Således reporterer italienske medier som Sky Sport Italia, Sportitalia og Calciomercato nu, at Dortmund og Juventus endelig er blevet enig om en pris på 185 millioner kroner for den tyske landsholdsspiller Emre Can, der tidligere har optrådt for Liverpool.

Dortmunds første bud lød på 135 millioner kroner, hvilket blev afvist Juventus. Italierne afviste også Dortmunds andet bud, som lød på 165 millioner kroner.

Ifølge Football Italia er der dog en mulighed for, at der bliver tale om en lejeaftale, med enten en obligation eller option på salg. Det forlyder endvidere, at Emre Can var så opsat på at skifte, at han har accepteret en lønnedgang. Tyskeren udtalte i november, at han 'ikke var glad' for sin situation i Torino.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...