• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kostede 370 millioner: Nu har Real Madrid-brasilianer kurs mod München

Foto: Getty Images

Bayern München leder efter en afløser for David Alaba, og de tyske mestre har angiveligt kig på Real Madrids Eder Militao.

Af gram

Eder Militao skiftede i sommeren 2019 til Real Madrid fra FC Porto, men i den spanske hovedstad har brasilianeren haft svære arbejdsbetingelser, idet Sergio Ramos og Raphaël Varane er svære folk at slå af holdet. 

Militao, som Real Madrid betalte 370 millioner kroner for, har således blot spillet to ligakampe for Real Madrid i denne sæson, hvoraf kun den ene af dem var fra start. Og nu tyder det altså på, at den brasilianske landsholdsspiller er på vej væk fra Madrid. 

Læs også: Bayern-stjernes spanske klubskifte i fare: Så meget forlanger han i løn

Skal finde afløser for Alaba
Således skriver Goal, at Bayern München nu har meldt sig ind i kampen om den 22-årige Eder Militao, der angiveligt også er et emne i klubber som Juventus, Tottenham og Dortmund, der alle har forhørt sig om forsvarsspilleren. Champions League-vinderne leder efter en defensiv forstærkning, idet David Alaba ser ud til at sige farvel til sommer, hvor hans kontrakt udløber. 

David Alaba ser ud til at have kurs mod Real Madrid, hvorfor Eder Militao altså vil komme endnu mere i overskud. Og derfor vil madrilenerne være klar til at sælge brasilianeren, der har opnået seks landskampe. Transfermarkedet er dog voldsomt påvirket af coronapandemien i øjeblikket, og derfor virker en lejeaftale som den mest realistiske mulighed til at starte med.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...