• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kostede 600 millioner: Nu vil ingen have kæmpeflop

Foto: Getty Images

Chelsea vil meget gerne leje Kepa Arrizabalaga ud, men spanierens høje løn betyder, at interessen er ikke-eksisterende.

Af gram

Det var næppe en reserverolle, som Chelsea havde tiltænkt Kepa Arrizabalaga, da den engelske klub for to år siden hentede den spanske målmand for 600 millioner kroner i Athletic Bilbao.

Den 25-årige målmand har dog leveret et hav af skuffende præstationer, hvorfor Chelsea i september hentede senegaleseren Édouard Mendy, der er udset til at blive ny førstemålmand på Stamford Bridge. 

Læs også: Færdig på Stamford Bridge: Sådan vil Chelsea komme af med dyrt kæmpeflop

Lønnen er for høj
I sidste uge skrev den engelske avis The Sun, at Chelsea pønser på at udleje Kepa Arrizabalaga, så spanieren kan genvinde formen, hvilket forhåbentligt vil kunne forhøje målmandens værdi på transfermarkedet.

Nu skriver avisen Daily Mirror dog, at Chelsea tilsyneladende ikke får held med at komme af med den stærkt formsvage spanier. Ingen klubber har angiveligt interesse i at leje Kepa Arrizabalaga, fordi spanieren har en ugeløn på 1,2 millioner kroner. 

Dermed ser det altså ud til, at Chelsea kan se frem til at betale målmandsfloppet omtrent 40 millioner kroner for at sidde og trille tommelfingre på bænken i resten af sæsonen. 

Har ikke spillet sin sidste kamp for Chelsea
Trods indkøbet af Édouard Mendy vil Frank Lampard ikke bekræfte, at Kepa Arrizabalaga er endegyldigt færdig på Stamford Bridge.

- Jeg vil helt sikkert ikke gå så langt som at sige, at Kepa har spillet sin sidste kamp for Chelsea, lyder det ifølge Daily Mirror fra Lampard.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...