• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 185 millioner: Bayern München vil hente Brighton-teenager

Foto: Getty Images

Bayern München jagter desperat en ny højreback, og Champions League-vinderne har nu angiveligt fundet den rette mand i Brighton.

Af gram

Det er ingen hemmelighed, at Bayern München leder efter en ny højreback. 

Tidligere på måneden meldte sydtyskernes bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, således direkte ud, at Champions League-vinderne mangler et alternativ til Benjamin Pavard i højre side af forsvaret, efter at lejesvenden Alvaro Odriozola vendte tilbage til Real Madrid.

Læs også: Bayern-franskmand tæt på Premier League-skifte

Koster 185 millioner
Bayern München har i den seneste tid været kædet sammen med Ajax-backen Sergino Dest, der dog også jagtes af Barcelona, som er klar til at betale mere for amerikaneren.

Og ifølge det tyske medie Sport1 har Bayern München-ledelsen nu udset sig en ny løsning på højrebackpositionen. Der skal angiveligt være tale om den den 19-årige englænder Tariq Lamptey, der lige nu tørner ud for Premier League-klubben Brighton. 

Lamptey, der indtil i januar spillede for Chelseas U23-hold, kan dog blive dyr for Bayern München, der allerede har været i dialog med englænderens agent. Brighton kræver således angiveligt 185 millioner kroner for Lamptey. 

Tariq Lamptey har i denne sæson noteret sig for tre assists i tre Premier League-kampe. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...