• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 225 millioner: Klopp vil hente 'den næste De Ligt' i Ajax

Foto: Getty Images

Liverpool jagter angiveligt den unge Ajax-midterforsvarer Perr Schuurs.

Af gram

Liverpool er ramt af store skadesproblemer i bagkæden, og ifølge den italienske avis Corriere dello Sport har de engelske mestre nu rettet blikket mod Amsterdam for at finde en forstærkning.

Ifølge avisen har Liverpool således kig på den 20-årige Ajax-forsvarer Perr Schuurs, som i denne sæson har været fast mand for Amsterdam-klubben. 

Læs også: Tæt på at kræve Klopp-fyring: Jeg ved ikke, hvad han har gang i

Minder om Matthijs de Ligt
Corriere dello Sport beskriver Perr Schuurs som en spiller, der 'stilmæssigt minder om Matthijs de Ligt'. Ifølge avisen er Liverpool klar til at betale omtrent 225 millioner for den unge hollænder. 

Liverpool er i defensiven ramt af skader til profiler som Virgil van Dijk, Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold, og dermed har den engelske storklub hårdt brug for forstærkninger til defensiven. 

Corriere dello Sport skriver, at Ajax og Liverpool har indledt en dialog om den 191 centimeter høje Perr Schuurs, der har kontraktudløb i den hollandske klub i 2022. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...