• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 300 millioner: Dortmund vil erstatte Sancho med målfarlig EM-profil

Foto: Getty Images

Klubber i både Italien, England og Tyskland har nu kig på den italienske landsholdsangriber Domenico Berardi, som Sassuolo angiveligt er klar til at sælge for 300 millioner kroner.

Af gram

Domenico Berardi har spillet for Sassuolo i hele sin karriere, men efter Italiens EM-triumf rygtes den 26-årige kantspiller nu væk fra den norditalienske klub. 

Således reporterer den italienske journalist, Alfredo Pedullá, der arbejder for Sportitalia, at både Dortmund og Chelsea har vist interesse for Berardi, der scorede to gange for Italien I EM-slutrunden.

For dyr for italienske klubber
Ifølge Alfredo Pedullá har Sassuolo dog ikke tænkt sig at slippe Berardi billigt. Serie A-klubben vil således angiveligt have 300 millioner kroner for højrekanten, hvilket er i overkanten for italienske klubber, selvom Milan og Lazio har vist interesse. 

Og nu forlyder det altså, at både Dortmund og Chelsea har vist interesse for Berardi. London-klubben var interesseret i Federico Chiesa, som Juventus dog kategorisk nægter at sælge, og har altså nu rettet blikket mod Berardi.

En målfarlig herre
Berardi er derudover et af flere navne, som Dortmund har på blokken. Bundesliga-klubben, der også kædes sammen med hollandske Donyell Malen, har således et hul i offensiven efter salget af Jadon Sancho til Manchester United. 

Ifølge Pedullá har også West Ham vist interesse for Domenico Berardi, der har scoret 86 mål i 238 Serie A-kampe. I sidste sæson blev det til 17 ligamål fra Berardi.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...