• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 300 millioner: Real Madrid-back bliver holdkammerat med Eriksen

Foto: Getty Images

Achraf Hakimi er færdig i Dortmund, og marokkaneren skifter med al sandsynlighed til Inter, der køber marokkaneren af Real Madrid for 300 millioner kroner.

Af gram

Achraf Hakimi har i de seneste to sæsoner været udlejet fra Real Madrid til Dortmund, men tyskernes sportsdirektør, Michael Zorc, meddelte i weekenden, at Hakimi ikke skal spille for Dortmund i næste sæson.

Og ifølge den anerkendte engelske avis The Guardian er Inter nu tæt på at sikre sig Hakimi for omtrent 300 millioner kroner, plus diverse variabler. 

Læs også: Dortmund bekræfter: Beholder ikke Real Madrid-lejesvend

Havde udsigt til bænkplads på Bernabéu
Den 21-årige Achraf Hakimi har selv tidligere indikeret, at hans drøm er at få succes i Real Madrid. Problemet er bare, at den spanske storklub allerede er ganske godt besat på backpladserne. 

Achraf Hakimi og Inter er blevet enige om en fem-årig kontrakt for marokkaneren, som har haft stor succes i Dortmund. Der er tale om en alsidig spiller, der kan bruges som back i begge sider, og som også kan bruges som fløj. Inter-cheftræner Antonio Conte er, ifølge The Guardian, en stor beundrer af Hakimi. Milano-klubben pønser også på at hente midtbanetalentet Sandro Tonali, der også har været rygtet til klubber som Barcelona og Juventus. 

Achraf Hakimi nåede at score 12 mål i 73 kampe for Dortmund.  

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...