• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 300 millioner: United overhaler Arsenal i kampen om Wolves-profil

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær kan muligvis snart glæde sig over at have styrket Manchester Uniteds defensive midtbane. I hvert fald kædes den portugisiske landsholdsspiller Ruben Neves nu sammen med den engelske storklub.

Af gram

Manchester United har længe været på udkig efter en defensiv midtbanespiller, og nu forlyder det, at de røde djævle har rettet blikket mod Wolverhampton.

Således reporterer talkSPORT, at Manchester United har overhalet Arsenal i kampen om Ruben Neves' signatur. Ifølge radiostationen er Wolverhampton klar til at sælge den 24-årige midtbanespiller for 300 millioner kroner. 

Sad på bænken under EM
Ruben Neves skiftede i 2017 fra Porto til Wolverhampton, der dengang betalte omtrent 135 millioner kroner for portugiseren, der sidenhen har opnået 176 kampe for Wolverhampton. 

Ruben Neves har også spillet for Portugals landshold siden 2015, og midtbanespilleren var med til sommerens EM-slutrunde, hvor det dog kun blev til spilletid i 2-2-kampen mod Frankrig. 

Udover Ruben Neves har Manchester United også været kædet sammen med Rennes-stortalentet Eduardo Camavinga, som Ligue 1-klubben har meldt sig parat til at sælge denne sommer

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.