• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 345 millioner: Chelsea-spiller meldes på vej til Arsenal

Foto: Getty Images

Mikel Arteta er angiveligt ved at have sikret sig en spiller, der har vist, at han kender vejen til målet i Premier League.

Af gram

Tammy Abraham er endt på Chelseas overskudslager, og den 23-årige angriber har igennem længere tid været rygtet væk fra Stamford Bridge. 

Ifølge den engelske avis The Sun bør Abraham dog ikke nødvendigvis rykke teltpælene op og sige farvel til London. Således skriver avisen, at Arsenal nu er favorit til at hente Tammy Abraham. 

Har overhalet West Ham
The Sun skriver, at Arsenal ser ud til at have slået Tottenham og West Ham i kampen om Tammy Abraham, der er noteret for 30 mål i 82 kampe i Chelsea-trøjen. 

Ifølge The Sun er Chelsea klar til at sende Tammy Abraham til Arsenal på en lejeaftale, der dog indeholder en købsobligation på 345 millioner kroner. 

Abraham ser således ud til at blive den anden angriber, som Chelsea siger farvel til denne sommer. Således solgte London-klubben for nyligt Olivier Giroud til Milan. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...