• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 370 millioner: City jagter portugisisk EM-spiller

Foto: Getty Images

Pep Guardiola har angiveligt udset sig en portugisisk teenager, som Manchester City-bossen meget gerne vil hente til Etihad Stadium.

Af gram

Pep Guardiola har efterhånden brugt mange milliarder på forsvarsspillere i sin tid i Manchester City, men spanieren har alligevel haft problemer med at finde den rette løsning på venstrebackpositionen. 

Og ifølge den italienske transferekspert Fabrizio Romano pønser Guardiola nu på at hente den blot 19-årige Sporting CP-spiller Nuno Mendes, der var en del af den portugisiske EM-trup. 

Uenighed om prisen
Ifølge Fabrizio Romano ser Manchester City den unge Nuno Mendes som en fremtidig topspiller, men de engelske mestre er ikke klar til at betale 370 millioner kroner, som Sporting CP angiveligt kræver for teenageren. 

Omvendt har de portugisiske mestre ikke intentioner om at acceptere et bud i omegnen af 225 millioner kroner. Ifølge Fabrizio Romano er kampen om Nuno Mendes' signatur derfor stadig åben. 

Nuno Mendes, der i foråret spillede tre VM-kvalifikationskampe for Portugal, har indtil videre spillet 44 kampe for Sporting CP.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...