• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 370 millioner: Engelsk storklub vil have dansk landsholdsstjerne

Foto: Getty Images

Harry Kane rygtes i disse dage væk fra Tottenham, men London-klubben pønser til gengæld på at hente en dansk offensivsspiller. Således sættes Mikkel Damsgaard nu i forbindelse med Tottenham.

Af gram

Tottenham har fået en italiensk sportsdirektør, som allerede har vist, at han foretrækker at hente forstærkninger i hjemlandet.

Fabio Paratici, der denne sommer har forladt Juventus, har således allerede hentet målmanden Pierluigi Gollini i Atalanta, mens Bergamo-klubbens forsvarsstjerne Cristiano Romero angiveligt også er få detaljer fra at rykke til Tottenham for 410 millioner kroner. 

Og ifølge den engelske avis Evening Standard har Fabio Paratici nu udset sig en Serie A-dansker, som italieneren vil hente til Premier League.

En dyr herre
Således skriver Evening Standard, at Tottenham nu har tænkt sig at gå efter Sampdorias Mikkel Damsgaard, der efter en stor slutrunde har været rygtet til en længere række klubber. 

Ifølge Evening Standard kan Mikkel Damsgaards pris dog blive et problem for Tottenham. Således skriver avisen, at den 21-årige dansker koster omtrent 370 millioner kroner. 

Udover Pierluigi Gollini har Tottenham denne sommer også hentet den unge kantspiller Bryan Gil i Sevilla. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.