• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 410 millioner: Serie A-profil nærmer sig Tottenham-skifte

Foto: Getty Images

Tottenham er ved at gennemføre klubbens næststørste indkøb nogensinde, idet London-klubben angiveligt er i fremskredne forhandlinger med Atalanta om Cristian Romero.

Af gram

Cristian Romero blev i sidste sæson kåret til Årets Forsvarsspiller i Serie A, men den 23-årige argentiner ser nu ud til at forlade Joakim Mæhle og sine øvrige holdkammerater i Atalanta.

Football London reporterede tidligere på ugen, at Tottenham jagter Romero, og i løbet af det seneste døgn har også transfereksperten Fabrizio Romano bekræftet, at London-klubben vil have den argentinske midterforsvarer. 

Afviste byttehandel
Ifølge Fabrizio Romano forhandler Atalanta og Tottenham således i øjeblikket om et skifte for Cristian Romero, som Bergamo-klubben vil have 410 millioner kroner for. Ifølge Romano overvejer Atalanta at hente Lille-hollænderen Sven Botman som erstatning.

Ifølge Sportitalia-journalisten Alfredo Pedulla er det Tottenhams nye italienske sportsdirektør, Fabio Paratici, som har udvalgt Cristian Romero som den rette forstærkning til Tottenhams defensiv. Paratici stod tidligere for at hente Romero fra Genoa til Juventus. 

Ifølge Pedulla lød Tottenhams første bud på 260 millioner kroner plus diverse bonusser, men London-klubben er angiveligt ved at nærme sig de 410 millioner kroner, som Atalanta kræver. Tottenham har forsøgt at inkludere colombianeren Davinson Sanchez, hvilket Atalanta også har afvist. 

Cristian Romero vil blive Tottenhams næstdyreste indkøb nogensinde, hvis han bliver købt for 410 millioner. Den dyreste er Tanguy Ndombele, som blev hentet for 445 millioner kroner i Lyon. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.