• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 520 millioner: Storklub vil have argentinsk målræv

Foto: Getty Images

Lautaro Martinez kan forlade økonomisk pressede Inter til sommer, idet Diego Simeone angiveligt ønsker at hente landsmanden til Atlético Madrid.

Af gram

Diego Simeone førte i denne sæson Atlético Madrid til det spanske mesterskab, og den argentinske stjernetræner er angiveligt tæt på at forlænge sin kontrakt til 2024. 

Og ifølge det italienske medie Tuttosport ønsker Atlético Madrid også at styrke spillertruppen forud for næste sæson. 

- For at styrke en offensiv, der allerede indeholder folk som Suárez og Joao Felix, vil Simeone nu have Inter-angriberen Lautaro Martinez, lyder det således fra Tuttosport.

En dyr herre
Der er ingen tvivl om, at det vil blive en omkostningsfuld affære for Atlético Madrid at hente Lautaro Martinez. Således skriver Tuttosport, at Inter kræver 520 millioner kroner for den 23-årige Lautaro Martinez, der har en kontrakt indtil 2023.

Lautaro Martinez scorede i denne sæson 19 mål i 48 kampe for Inter.

Ifølge den engelske avis The Times er Atlético Madrid også interesseret i Manchester Citys Bernardo Silva. Madrilenerne siger formentlig farvel til Alvaro Morata, som Juventus ønsker at hente permanent. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...