• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 595 millioner: Chelsea forhandler med La Liga-klub om ung stjerne

Foto: Getty Images

Thomas Tuchel er tilsyneladende interesseret i at forstærke Chelseas defensiv forud for næste sæson. I hvert fald forlyder det nu, at London-klubben arbejder på at hente Jules Koundé i Sevilla.

Af gram

Jules Koundé har i de seneste uger været rygtet til klubber som Tottenham og Manchester United, men ifølge Fabrizio Romano er det en anden Premier League-klub, som Sevilla i øjeblikket forhandler med om den 22-årige franskmand. 

Således skriver den italienske transferekspert på Twitter, at Chelsea har indledt forhandlinger med Sevilla om Koundé. 

- Han er deres primære transfermål til midterforsvaret. Der er forhandlinger i gang, med henblik på at nå frem til en aftale. Koundé er åben for et skifte til Chelsea, da han ønsker at spille Champions League-fodbold i sin næste klub, lyder det således fra Fabrizio Romano.

Også Gianluca Di Marzio skriver, at Chelsea vil have Jules Koundé, og at franskmanden er interesseret i et skifte til London-klubben. 

United afvist af Sevilla
Tilbage i juni reporterede Football Espana, at Sevilla havde afvist et bud på 335 millioner kroner fra Manchester United på Jules Koundé, der har en frikøbsklausul på 595 millioner kroner. 

Sevilla betalte i 2019 omtrent 185 millioner kroner for Jules Koundé, som spanierne hentede i Bordeaux. Den unge franskmand har sidenhen spillet 89 kampe i Sevilla-trøjen.

Under EM 2021 spillede Jules Koundé hele kampen, da Frankrig spillede 2-2 mod Portugal i gruppespillet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.