• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster knap 400 millioner: Dortmund-profil kan blive holdkammerat med Eriksen

Foto: Getty Images

I Inter er man særdeles interesserede i den Real Madrid-ejede Achraf Hakimi, der i de seneste to år har været udlejet til Dortmund.

Af gram

Achraf Hakimi har i de seneste to sæsoner været udlejet fra Real til Madrid til Dortmund, hvor marokkaneren har udviklet sig til en profil.

Hakimis lejeophold i Bundesliga-klubben udløber dog i næste måned, og det vides endnu ikke, hvor den 21-årige back skal spille i næste sæson.

Læs også: Zidane i Hakimi-dilemma: Engelske og italienske klubber er kommet på banen

Vil have fast startplads
Zinedine Zidane har angiveligt et godt øje til Hakimi, men Real Madrid-bossen ser samtidig Dani Carvajal som en spiller, han ikke uden videre kan smide på bænken. Zidanes plan er således at lade Hakimi og Carvajal kæmpe om pladsen. 

Marokkaneren er dog mere interesseret i en rolle, hvor han er sikker starter, ligesom han er i Dortmund. For Hakimi ligger det således ikke lige til højrebenet at vende tilbage til Madrid.

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport har Inter nu meldt sig yderst interesserede i at købe Hakimi. Også Bayern München og PSG er angiveligt interesserede i marokkaneren, der angiveligt koster 375 millioner kroner. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...