• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster minimum 600 millioner: Flere storklubber vil have Bayern-stjerne

Foto: Getty Images

Robert Lewandowskis kontrakt med Bayern München løber indtil 2023, men ifølge Sky Sport kan polakken potentielt forlade München efter denne sæson.

Af gram

Robert Lewandowski anses for at være Bayern Münchens største stjerne, men ifølge Sky Sport kan den 32-årige polak være på vej væk fra München til sommer. 

- Ifølge vores oplysninger har flere af Europas topklubber udtrykt interesse for Robert Lewandowski, lyder det således fra Sky Sport-journalisten Max Bielefeld. 

Ifølge Bielefeld har en af disse klubber allerede taget kontakt til Bayern München. 

Flere storklubber mangler en angriber
Det vides endnu ikke, hvilke klubber, der konkret er ude efter Robert Lewandowski. 

- Vi kan endnu ikke navngive dem. Vi er stadig i gang med at undersøge det. Men der er ingen tvivl om, at der vil være et varmt marked for niere til sommer. Visse topklubber leder efter en ny angriber. Først og fremmest Manchester United. Det vides heller ikke, hvad der skal ske med Kane i Spurs. I Chelsea er man heller ikke specielt tilfredse med Tammy Abraham. Real Madrid vil rigtig gerne have Mbappé, men de vil også have en nier. Barcelona vil også have en ny nier, lyder det fra Sky Sport-journalisten Marc Behrenbeck.  

Det er svært at se for sig, at Bayern München skulle være interesserede i at sælge en spiller, der siden begyndelsen af sidste sæson har scoret 98 mål i klubregi. Visse tilbud kan dog være svære at afslå, og ifølge Max Bielefeld er det klart, at prisen for Lewandowski er ganske høj, idet polakkens kontrakt med Bayern München løber indtil 2023. 

- Det siger sig selv, at enhver pris under 80 millioner euro (600 millioner kroner, red.) er udelukket, lyder det således fra Bielefeld. 

Robert Lewandowski, der fylder 33 år til august, har spillet i Bayern München siden skiftet fra Dortmund i 2014.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...