• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

La Liga blokerede Barcelonas køb af Memphis Depay

Foto: Getty Images

Barcelona og Lyon nåede faktisk til enighed om en pris for Memphis Depay, men La Liga valgte herefter at sabotere transferen.

Af gram

Memphis Depay blev i månedsvis rygtet til Barcelona, men transfervinduet lukkede natten til tirsdag, og hollænderen er stadig at finde i Lyon.

Ifølge det spanske medie Onze var Barcelona og Lyon faktisk ellers blevet enige om prisen for Depay, der har kontraktudløb i den franske klub til sommer. 

Læs også: Forgæves jagt: Barcelona henter ikke Memphis Depay

Hentes til januar
Ifølge Onze havde Lyon således at accepteret at sælge Memphis Depay for 37 millioner kroner i en fast udbetaling, samt 75 millioner kroner i variabler. 

La Liga valgte dog at blokere skiftet ved at nægte at registrere hollænderen, på grund af den såkaldte 'salary cap', som er en øvre grænse for, hvor meget de enkelte klubber må bruge på lønninger.

Ifølge Onze har Barcelona lovet Memphis Depay, at de vil hente hollænderen, når transfervinduet åbner igen om tre måneder. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...