• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Lampard har fået kniven for struben - kan blive afløst af israeler

Foto: Getty Images

Frank Lampard er hårdt presset i Chelsea, og nu forlyder det, at London-klubben pønser på at erstatte klublegenden med israelske Avram Grant.

Af gram

Chelsea har blot hentet én sejr i klubbens seneste seks ligakampe, og derfor spekuleres der nu i, om klubejer Roman Abramovich kan finde på at losse cheftræner Frank Lampard på porten. 

Inden lørdagens udekamp mod Fulham indtager Chelsea således en særdeles undervældende 9. plads i Premier League-tabellen. Tidligere på ugen reporterede Sky Sports, at Abramovich overvejer at hente den tidligere Chelsea-cheftræner Avram Grant tilbage som assistent, så israeleren kan hjælpe den hårdt pressede Lampard med at få vendt den synkende skude. 

Læs også: Kæmpe Chelsea-krise: Lampard på afgrundens rand - dårligst af alle

Vil hente Tuchel til sommer
Christian Falk, der er fodboldredaktør på det tyske medie Sport BILD, er dog gået skridtet videre ved at reportere, at Chelsea rent faktisk overvejer at erstatte Frank Lampard med Avram Grant, der i så fald vil blive ansat som midlertidig cheftræner i den resterende del af sæsonen. 

Ifølge Falk er planen således at hente Thomas Tuchel ind som permanent cheftræner til sommer. Tyskeren, der tidligere har stået i spidsen for Dortmund, blev kort før nytår fyret i Paris Saint-Germain. 

Avram Grant, der er en nær ven af Roman Abramovich, blev i 2007/08-sæsonen ansat som cheftræner for Chelsea, da London-klubben valgte at fyre José Mourinho i september 2007. Israeleren stoppede som cheftræner i maj 2008.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...