• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Legende ærgrer sig over stjernes Madrid-skifte

Foto: Getty Images

I Bayern München ærgrer man sig stadig over, at David Alaba valgte at forlade klubben på en fri transfer i sommer.

Af gram

Bayern München mistede i sommer en stor profil for nul kroner, da David Alaba valgte at skifte til Real Madrid på en fri transfer. 

Østrigeren har gjort det ganske fint for madrilenerne efter skiftet, og i München fortryder man stadig, at stjernen sagde farvel og tak. 

- Helt basalt, så tror jeg, at alle mener, at hans exit ikke skulle have fundet sted. Glem ikke, at den her knægt voksede op i Bayern München. Han spillede der i 13 år, og han har altid været en vigtig del af Bayerns DNA, lyder det således, ifølge Sky90, fra Bayern München-boss Karl-Heinz Rummenigge. 

- Uheldigvis gik det hele lidt i baglås på et tidspunkt. Enten økonomisk eller stemningsmæssigt. Det er svært at vurdere nu. Det primære er, at han desværre ikke længere er her. 

Gjorde alt 
Ifølge Karl-Heinz Rummenigge var det svært at stoppe Alaba.

- Jeg tror, at vi Alabas tilfælde gjorde alt, hvad der var muligt. Det endte i en hårdknude et eller andet sted. Og han kom frem til, at han ønskede at forlade klubben, fordi han selvfølgelig havde et meget interessant tilbud fra Real Madrid på hånden. 

Den 29-årige David Alaba opnåede 431 kampe for Bayern München, mens østrigeren i denne sæson har spillet 16 kampe for Real Madrid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.