• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Leicester står foran salg af profil: Vil hente profileret afløser

Foto: Getty Images

Chelsea er klar til at smide en halv milliard kroner efter Ben Chilwell, og Leicester vil derfor forsøge at hente Luke Shaw ind som erstatning.

Af gram

Leicester-backen Ben Chilwell har længe været rygtet til klubber som Chelsea og Manchester City, og nu tyder det på, at Brendan Rodgers allerede er begyndt at kigge efter erstatninger for den 23-årige englænder. 

Således skriver den engelske avis Daily Mail nu, at Leicester er interesseret i at hente Luke Shaw i Manchester United.

Læs også: Solskjær sigter efter Premier League-toppen: Sådan kommer vi tilbage

Plaget af skader
Ben Chilwell har i de seneste sæsoner markeret sig som en af de bedste backs i Premier League, og dermed er det tvivlsomt, om Leicester kan holde på profilen til sommer. 

Luke Shaw havde det til tider svært under José Mourinho, og backen har også været plaget af flere alvorlige skader. 

Leicester skal dog næppe forvente at få Shaw for småpenge. Manchester United betalte således 260 millioner kroner for backen i 2014, og vil næppe sælge ham for et lavere beløb.

Til gengæld er Chelsea angiveligt klar til at byde hele 524 millioner kroner for Ben Chilwell, forlyder det. Et salg af den talentfulde back vil dog først komme på tale til sommer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...