• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Liverpool-stjernes agent åbner for Bayern München-skifte

Foto: Getty Images

Georginio Wijnaldum kan hentes på en fri transfer til sommer, og hollænderens agent er nu begyndt at flirte med Bayern München.

Af gram

Georginio Wijnaldum har kontraktudløb i Liverpool til sommer, og hollænderen har igennem længere tid været rygtet væk fra Anfield. 

Barcelona har længe lignet den oplagte destination for Barcelona, men catalanerne kan nu tilsyneladende se frem til konkurrence om midtbanespillerens signatur. 

Flirter med Bayern München
I et interview med Sport1 har Wijnaldums agent, Humphry Nijman, således nu åbnet for, at hollænderen i stedet kan rykke til tysk fodbold. 

- Wijnaldum kan skifte på en fri transfer, og han holder alle muligheder åbne. FC Bayern er en glimrende klub. Hvis de er interesserede i ham, så skal de endelig ikke tøve med at kontakte os, lyder det således fra Nijman. 

Ronald Koeman udtalte i oktober, at han havde forsøgt at hente Georginio Wijnaldum til Barcelona i sommer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...