• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Liverpool vil bruge 270 millioner på ung Norwich-spiller

Foto: Getty Images

Trods en alder på blot 21 år har Todd Cantwell i denne sæson formået at score seks mål i 26 ligakampe for Norwich. Og i næste sæson kan den unge midtbanespiller muligvis trække i Liverpool-trøjen.

Af gram

Liverpool har allerede mere eller mindre sikret sig det engelske mesterskab, men Merseyside-klubben er tilsyneladende allerede begyndt at planlægge næste sæson.

Således skriver The Athletic, at de forsvarende Champions League-vindere nu har optrappet interessen i Norwich-midtbanespilleren Todd Cantwell.

Læs også: Klopp overrasker: Jeg tror, at denne klub vinder Serie A i denne sæson

Liverpool er i førerposition
Cantwell imponerede allerede, da han tilbage i august fik sin Premier League-debut på Anfield, og Liverpool blev nævnt blandt en række klubber, der fulgte tæt med i den 21-årige spillers situation.

Manchester City, Tottenham og Manchester United er angiveligt også interesserede, men Liverpool har nu bragt sig i førerpositionen til at sikre sig Cantwell. 

Jürgen Klopp og kompagni kunne lørdag studere Cantwell på nærmeste hold, da Liverpool hentede en 1-0-sejr på Carrow Road, og det forlyder, at den unge Cantwell imponerede både staben og spillerne i Liverpool-lejren.

Cantwell har i denne sæson scoret seks mål i 26 Premier League-kampe, og prisen lyder angiveligt på 270 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...