• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Liverpool vil i dialog med Werner - tyskeren skal acceptere reserverolle

Foto: Getty Images

I Liverpool anser man Timo Werner som en langt mere realistisk forstærkning end spillere som Jadon Sancho og Kylian Mbappé.

Af gram

Liverpool har længe været kædet sammen med RB Leipzig-angriberen Timo Werner, men ifølge den engelske avis The Independent har Merseyside-klubben endnu ikke taget kontakt til den tyske klub. 

Liverpool har analyseret Werner, og vurderingen er, at tyskeren passer godt til klubbens spillestil. Og Jürgen Klopp er en beundrer af landsmanden. 

Læs også: Klopp overrasker: Jeg tror, at denne klub vinder Serie A i denne sæson

I Liverpool er man dog bekymret om, hvorvidt den tyske landsholdsspiller vil acceptere en rolle som udskiftningsspiller på Anfield. 

Skal acceptere bænkerolle
Det forventes således, at Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah alle bliver i klubben, og dermed er der altså ikke umiddelbart en ledig plads til Werner. Sportsdirektør Michael Edwards er dog alligevel begyndt at planlægge justeringer af truppen til næste sæson, hvor der blandt andet skal afvikles Africa Cup of Nations i januar og februar. Det vil betyde, at Liverpool i en længere periode skal klare sig uden Mohamed Salah og Sadio Mané. 

I Liverpool er man nået frem til, at den rette forstærkning også er en tålmodig type. Spillere som Andy Robertson og Fabinho fik således ikke mange chancer i starten, men begge spillere er nu blevet faste mænd i startopstillingen. Derfor er det vigtigt, at en eventuel ny forstærkning forstår at tænke langsigtet og ikke begynder at hænge med næbbet efter et par måneder på bænken.

Werner vil skulle acceptere en rolle som afløser for Firmino, hvis tyskeren kommer til Anfield, og det er endnu uafklaret, om tyskeren vil stille sig tilfreds med sådan en rolle. Men Liverpools plan er at gøre forsøget på at hente Werner, hvis tyskeren accepterer en reserverolle. 

Werner anses således som en langt mere realistisk løsning end spillere som Kylian Mbappé og Jadon Sancho. Tyskeren har således en frikøbsklausul på under 450 millioner kroner, hvilket gør ham særdeles attraktiv for Liverpool. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...