• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Liverpool vil sælge tre spillere for at finansiere køb af Leipzig-bomber

Foto: Getty Images

I Liverpool føler man sig ikke komfortable med bare at kaste om sig med penge, og derfor er den engelske klub opsat på at få solgt nogle spillere, før man smider en masse penge afsted til RB Leipzig.

Af gram

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at Liverpool er interesseret i at hente den tyske landsholdsangriber Timo Werner.

Men Merseyside-klubben skal tilsyneladende først sælge nogle spillere, før man kan købe angriberen.

Læs også: Tomme tyske tribuner er fint for Klopp: Ser alligevel altid fodbold uden lyd

Således skriver The Athletic, at de europæiske mestre håber på at få solgt tre spillere, før man hoster op med de 430 millioner kroner, som RB Leipzig skal have for Werner.

Vil sælge schweizer og to lejesvende
Først og fremmest håber Jürgen Klopp angiveligt, at man kan få 250 millioner kroner for schweiziske Xherdan Shaqiri, som længe har været på vej væk.

Både Sevilla og Roma ønskede at leje Shaqiri i januar, hvilket dog ikke blev realiseret.

Derudover ønsker Liverpool at få solgt både Harry Wilson og Marko Grujic, som er udlejet til henholdsvis Bournemouth og Hertha Berlin. Liverpool håber på at kunne skrabe sammenlagt 330 millioner kroner sammen på salg af de to spillere. På grund af den nuværende krise kan det dog vise sig urealistisk, forlyder det.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...