• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Lørdagens rygtebørs (opdat.): Everton vil beholde Chelsea-lejesvend

Tipsbladet.dk giver dig de bedste rygter fra international fodbold hver dag.

Af tipsbladet.dk

Kurt Zouma fra Chelsea til Everton
Note:
 Kurt Zouma er blevet fast mand i Evertons midterforsvar i denne sæson, hvor han er udlejet fra Chelsea. Derfor har Everton angiveligt meddelt Chelsea, at de ønsker at gøre aftalen permanent. Chelsea tøver dog, da det ser ud til, at deres transferforbud ikke ophæves. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Times

Ivan Rakitic og Arturo Vidal fra Barcelona til Inter
Note:
Inter-træner Luciano Spalletti har de to Barcelona-midtbanespillere på sin ønskeseddel, og træneren har angiveligt en formodning om, at catalanerne ikke vil kræve mange penge for de to slidere.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Samuel Umtiti fra Barcelona til Arsenal
Note:
Der spekuleres allerede nu i, hvor Samuel Umtitis fremtid ligger, hvis Barcelona, som rygterne siger, henter Ajax' Matthijs De Ligt til sommmer. Ifølge det italienske medie har Arsenal allerede taget kontakt til Barcelona, i håb om at de kan sikre sig franskmanden til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Toni Kroos fra Real Madrid til Manchester City 
Note:
Toni Kroos har været langt fra sit vanlige niveau i denne sæson for Real Madrid, og det spekuleres i, om han kan være fortid til sommer. Her skulle Manchester City stå klar i kulissen, og i så fald vil Kroos blive genforenet med Pep Guardiola, som han kender fra tiden i Bayern München. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Confidencial

Douglas Costa fra Juventus til Manchester United
Note:
Det forlyder, at Ole Gunnar Solskjær har ønske om at få fat i Juventus-offensivspilleren Douglas Costa, men der er angiveligt også interesse fra Manchester City og PSG.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Philippe Coutinho fra Barcelona til Manchester United eller Chelsea
Note:
Coutinho har aldrig fået det helt store gennembrud i FC Barcelona, og det lader nu til, at han har fortalt sine holdkammerater, at han ønsker at skifte væk til sommer. Den 26-årige spiller er i den forbindelse blevet sat i forbindelse med både Manchester United og transferforbudsramte Chelsea.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Wilfried Zaha fra Crystal Palace til Manchester United
Note:
Solskjær skulle have øjnene på Zaha, som han arbejdede sammen med i Cardiff.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Wendell fra Bayer Leverkusen til Atletico Madrid
Note:
I Atletico ser det ud til, at man er godt i gang med at forsøge at hente venstrebacken Wendell til den spanske hovedstad.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS

Callum Wilson fra Bournemouth til Everton
Note:
Everton er den seneste i rækken af Premier League-klubber, som er blevet sat i forbindelse med Bournemouth-angriberen Callum Wilson.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...