• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Lørdagens rygtebørs: Messi godkender Barca-emne

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Romelu Lukaku fra Inter til FC Barcelona
Note: Romelu Lukaku skulle være blandt flere kandidater til at blive FC Barcelonas nye angriber, og klubben har efter sigende fået Lionel Messi velsignelse til at købe belgieren. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Andrea Belotti fra Torino til Chelsea
Note: Chelsea skulle være på jagt efter en ny angriber, og Torinos Andrea Belotti kunne være et godt bud på dette. Premier League-klubben forbereder angiveligt et bud på intet mindre end 740 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Florian Thauvin fra Marseille til Leicester, Crystal Palace, AC Milan eller Sevilla
Note: Der er bred interesse for 28-årige Florian Thauvin. Kantspilleren har været i fin form for Marseille i denne sæson, hvor han har bidraget med 8 mål og 9 oplæg i 37 kampe.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Lautaro Martinez fra Inter til FC Barcelona
Note: FC Barcelona har stadig et godt øje til Lautaro Martinez og vil forsøge at kapre Inter-angriberen, hvis man ikke formår at hente Erling Haaland til klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Mohamed Salah forlader Liverpool
Note
: Liverpool er i tvivl om Mohamed Salahs fremtid, forlyder det. Personer i klubben er overbeviste om, at den egyptiske superstjerne vil væk fra klubben på et tidspunkt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Moise Kean fra Everton til Juventus
Note
: Den 21-årige italiener er i øjeblikket udlejet fra Everton til PSG, men til sommer kan han rykke “hjem” til Juventus, hvor han også fik sit gennembrud. Juventus er i hvert fald interesserede i Moise Kean.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Joe Cole til England U21
Note
: Den tidligere engelske landsholdsspiller Joe Cole er efter sigende i spil til at blive træner for det engelske U21-landshold, hvis den nuværende cheftræner, Aidy Boothroyd, bliver fyret. Også Frank Lampard har været nævnt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Milan Skriniar fra Inter til Tottenham
Note
: Tottenham var ude efter ham til sommer, og nu lader det til, at de endelig får fingrene i Milan Skriniar. De er i kontakt med den slovakiske forsvarsspiller og ventes at blive enige om en aftale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...