• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Lørdagens rygtebørs: Storklubber jager teenager

Foto: torontofc.ca

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Jahkeele Marshall-Rutty fra Toronto FC til Manchester City, Chelsea, Manchester United, Bayern München eller Juventus
Note: Den bare 16-årige canadier rygtes til flere af de største europæiske klubber. Midtbanespilleren er allerede noteret for en MLS-kamp trods sin unge alder.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Erling Haaland fra Dortmund til Chelsea
Note: Den russiske Chelsea-ejer skulle efter sigende havde givet sit tilsagn til, at Thomas Tuchel han hente den norske angriber til sommer for omkring 100 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Sergio Ramos bliver i Real Madrid
Note: Los Blancos har ikke opgivet håbet om at beholde Sergio Ramos, hvis kontrakt udløber til sommer. Det har ellers været fremme, at Ramos er på vej videre, men intet er endnu officielt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

Pau Torres fra Villareal til Manchester United
Note: Manchester United er på udgik efter en forstærkning til midterforsvaret, og først var Sevillas Jules Kounde på blokken. Nu viser det sig, at den engelske storklub i stedet retter blikket mod Villareals Pau Torres, der angiveligt skulle være en billigere handel.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Eurosport

Julian Nagelsmann fra RB Leipzig til Tottenham
Note:
José Mourinho er en presset mand i Tottenham. Rygterne svirrer omkring en fyring af portugiseren, og det har Julian Nagelsmann også hørt. Derfor er Leipzig-manageren ganske interesseret i manager-jobbet, hvis Tottenham vælger at smide Mourinho på porten.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Alexandre Lacazette fra Arsenal til Monaco
Note: Arsenal kan miste Alexandre Lacazette til sommer. Den 29-årige franske angriber står højt på ønskelisten i AS Monaco, som pønser på at hente ham til klubben til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Rodrygo fra Real Madrid til Liverpool
Note: I Liverpool har meget af den seneste transfersnak omhandlet handler, der skal styrke den defensive organisation. Men den engelske storklub har også offensive kræfter på blokken, da man er interesseret i Real Madrid unge brasilianer Rodrygo, som har et prisskilt i omegnen af 430 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Diario Gol

Georginio Wijnaldum fra Liverpool til PSG
Note: Til sommer har Georginio Wijnaldum kontraktudløb i Liverpool, og meget tyder på, at hollænderen forlader Premier League til den tid. PSG er nemlig interesseret i at hente midtbanespilleren på en fri transfer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...