• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Lørdagens rygtebørs: PSG-back til Barcelona

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Juan Bernat fra PSG til Barcelona
Note: Juan Bernat har kontraktudløb med PSG til sommer, og det har fået FC Barcelona til at kigge nærmere på spanieren. Den spanske storklub vil angiveligt hente backspilleren, hvis ikke han får forlænget sin kontrakt i den franske klub.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Ivan Toney fra Brentford til Leicester
Note: Ivan Toney har været helt urørlig for Thomas Franks Brentford i Championship i denne sæson. 24 scoringer i 30 kampe taler for sig selv, og det har Leicester også fået øje på. Premier League-klubben pønser på at hente Toney til sommer som en langtidserstatning for Jamie Vardy.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Milan Skriniar fra Inter til Tottenham
Note: Jose Mourinho og Tottenham er interesseret i at hente Milan Skriniar til London fra Inter. Midtstopperen koster angiveligt i omegnen af 450 millioner kroner, og London-klubben forbereder et sommerkøb.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Thierry Henry fra Montreal Impact til Bournemouth
Note: Arsenal-legenden Thierry Henrys tid som manager i Montreal Impact kan snart være forbi. Henry er spidskandidat til at overtage managerposten i Bournemouth, som har taget kontakt til den canadiske klub for at hente franskmanden til England.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: talkSport

Rodrigo de Paul fra Udinese til Liverpool
Note: Liverpool følger Udineses Rodrigo de Paul tæt. Den engelske storklub var eftersigende interesseret i at byde i omegnen af 300 millioner kroner for midtbanespilleren i januar-transfervinduet, og til sommer vil klubben igen forsøge at få en handel på plads.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tutto Udinese

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...